Sportforlife benefiet met Semmy Schilt

Sportforlife benefiet met Semmy Schilt

25 mei 2012 0 Door Shirley Blessey

Deze avond was onderdeel van een reeks activiteiten onder aanvoering van Stichting SportsForLife. Deze stichting is opgericht door Dave Jonkers, Egbert Wiegman en meervoudig K1-kampioen Semmy Schilt en en richt zich op het ondersteunen van goede doelen. Dit jaar gaat de opbrengst van de activiteiten naar Stichting Brazil Live en MS Centrum Noord Nederland. Semmy heeft de zaal toegesproken en e.e.a. verteld over deze stichting.

Ter afsluiting van het eerste seizoen van de SportForLife vond op zaterdag 2 juni onder grote belangstelling het Sportcentrum Health en Budo een groot aantal activiteiten plaats, waaronder spinning, karate, zumba en pump ten bate van de stichting SportsForLife. De deelnemers van de sportmarathon startten vanaf 10 uur ’s morgens met de activiteiten en konden gedurende deze dag geld genereren via hun deelname. Ook diverse bedrijven en individuele sponsoren uit de regio steunden met hun bijdrage deze actiedag. De stichting Brazillive verzorgde het ontbijt en lunch voor instructeurs, deelnemers en belangstellenden, waarbij de opbrengst een aanvulling vormde op dit recordbedrag.

Een cheque met het geweldige bedrag van 10.025 euro werd aan het eind van de dag overhandigd aan de leden van de stichting SportsforLife en zal zijn uiteindelijke bestemming krijgen in de goede doelen die dit afgelopen jaar gekozen werden (meer over deze dag op de website van Health en Budo).

SportForLife, Semmy en alle andere medewerkers van de stichting BEDANKT!!!!

Verder bedanken wij alle de sponsoren, vrijwilligers, deelnemers en aanwezigen voor hun bijdrage en inzet!

Batatucè

Batatucè afkomstig uit Groningen speelt

Braziliaanse samba, moderne samba, samba-

reggae, samba funk en maracatu. Verder

trad er een prachtig uitgedoste danseres

uit Brazilië op. Zij haalde de gasten over

om mee tedansen!

De avond werd gepresenteerd door Willem

Boomsma, bekend van de 1e Big Brother en

leraar op het Noorderpoortcollege.